Tijekom zimskog raspusta, od  11. do 15. siječnja 2021. godine, Rock akademija organizira jednokratne besplatne online radionice za sve zainteresirane starije od 10 godina i bez obzira na predznanje. Na ovaj način polaznici radionica mogu naučiti prve vještine u sviranju ili pjevanju i zabaviti se tijekom zimskog raspusta. Ukoliko želite pojedinačnu nastavu na daljinu, možete upisati 3 školska sata uz plaćanje. O cijenama više na dnu našeg cjenika.

Za praćenje radionica potrebno je imati računalo s kamerom i pristupom internetu. Predavanja će biti preko aplikacija Zoom ili Skype. 

Ukoliko vam se svidi način rada na naših nastavnika, možete odabrati neke od programa na upisima početkom veljače ili naše online tečajeve.

Radionice su organizirane prema vrsti programa i razini sadržaja. Radionice traju dva puna sata osim u slučaju minimalnog broja prijava. Broj mjesta je ograničen.

Prijava je isključivo preko našeg portala polaznika! Nakon ispunjavanja osobnih podataka, odaberite program Zimski Rockland, zatim željenu radionicu. Nakon toga ćete dobiti obavijest da odaberete raspored nastave. Rok za prijavu je 10. siječnja 2021. godine. 

U slučaju poteškoća prilikom registracije, pišite na mail adresu helpdesk@rock-akademija.hr

Ostale upite šaljite na mail adresu info@rock-akademija.hr

OPIS RADIONICA

BUBNJEVI (za praćenje predavanja potrebno je imati bubnjarske palice)

Radionica za bubnjare početnike - (2 sata) - sadržaji: smještaj za instrumentom, držanje tijela i ruku, držanje palica i načini udara, jednostavne vježbe i ritmovi. Nastavnik: Neven Mehun. Prijaviti se mogu stariji od 10 godina.

Radionica za napredne bubnjare (2 sata) - sadržaji: zahtjevne vježbe i tehnike sviranja na malom bubnju i set bubnjeva, napredni bubnjarski ritmovi, o vježbanju i samostalnom učenju. Nastavnica: Bruna Matić. Prijaviti se mogu stariji od 10 godina i minimum 2-3 godine kvalitetnog školovanja.

PJEVANJE

Radionica za pjevače početnike (2 sata) - upoznavanje s anatomijom i radom dišnog sustava te uvježbavanje mirnog, sigurnog i kontroliranog disanja, upoznavanje s anatomijom i radom vokalnog instrumenta, vježbe opuštanja i razgibavanja usana, muskulature lica, vrata, jezika, čeljusti, grla i tijela i drugi sadržaji. Nastavnica: Maja Jakoliš. Prijaviti se mogu stariji od 15 godina.

GITARA (za praćenje predavanja potrebno je imati ugođenu gitaru)

Radionica za gitariste početnike (2 sata) - sadržaji: položaj tijela i držanje gitare, držanje desne ruke i sviranje na klasični način, osnovni ritamski uzorci, prvi akordi na gitari s primjenom na jednostavnoj skladbi. Nastavnik: Alan Dović. Prijaviti se mogu stariji od 10 godina.

Radionica za napredne gitariste (2 sata) - sadržaji: tehničke vježbe za napredne, ljestvice i njihova uporaba, izvođenje zahtjevnih rock sola. Nastavnik: Ivan Mihaljević. Prijaviti se mogu stariji od 10 godina s minimum 2-3 godine kvalitetnog školovanja.

GLASOVIR (za praćenje predavanja potrebno je imati synthesizer, el. klavir ili pianino)

Radionica za početnike - (2 sata) - sadržaji: smještaj za instrumentom, držanje tijela i ruku, izvedba jednostavnih vježbi i skladbe. Nastavnik: Ena Hadžihasanović. Prijaviti se mogu stariji od 10 godina.

BAS GITARA (za praćenje predavanja potrebno je imati ugođenu bas-gitaru)

Radionica za bas-gitariste početnike (2 sata) - sadržaji: položaj tijela i držanje bas gitare, držanje desne ruke i sviranje prstima, žice na bas gitari, jednostavni riffovi s primjenom na jednostavnoj skladbi. Nastavnici: Aleksandar Vešić. Prijaviti se mogu stariji od 10 godina.