Svi novoupisani obvezno prijavljuju i dolaze na audiciju! Više o audiciji...
 

OBLIK NASTAVE I CIJENA ZA POLOVICU ŠK. GOD.
(nastava je jednom tjedno)

- skupna nastava za potpune početnike (ukoliko bude dovoljno zainteresiranih): 17 termina po 60' za mlađe od 14 god. plaća se 165,51 € (1247,05 kn) ili 17 termina po 90' za starije od 15 god. plaća se 241,81 € (1821,91 kn). U slučaju upisa 3 ili 2 polaznika termin se proporcionalno skraćuje. Ukoliko se upiše samo jedan polaznik, potrebno je izvršiti nadoplatu na pojedinačnu nastavu 30' ili 45' tjedno.

- 17 termina pojedinačne nastave po 30' za mlađe od 10 god. plaća se 291,53 € (2196,50 kn)

- 17 termina pojedinačne nastave po 45' za starije od 10 god. plaća se 437,22 € (3294,21 kn).

Polaznici pjevanja mogu besplatno pohađati zbor i nastupati sa školskim bendovima!

Plaća se unaprijed gotovinom ili internet bankarstvom uz 5% popusta. Obročno je plaćanje moguće jedino karticom do 5 rata. U slučaju da budete nezadovoljni, odobravamo ispis u razdoblju do 15 dana nakon početka nastave uz povrat od 90% uplaćenih sredstava.


Opis programa:
U prvoj godini učenici se upoznaju s anatomijom i radom dišnog sustava, uvježbavaju mirno, sigurno i kontrolirano disanje uz optimalno opušten položaj tijela za vrijeme pjevanja. Nedugo zatim usvajaju i pravilni postav laringsa uz postupnu izgradnju vokalne muskulature. Osim poznatih skladbi s područja popularne glazbe, učenici uvježbavaju klasični program i spirituals, jazz i blues skladbe. Ubrzo učenici usklađuju i usavršavaju tehniku disanja, uče uporabu prirodnih rezonatora, aktiviraju tehniku disanja uz svijestan osjet elastične potpore za vrijeme pjevanja (appoggio) i mnoge druge sadržaje. U višim razredima učenici usavršavaju zapjev, produkciju i kvalitetu tona, šire opseg i volumen glasa uz uvježbavanje izražajnog dinamičkog nijansiranja. Tada se učenici između ostalog upoznaju i s musicalom, operetom i rock operom. U završnim se razredima učenici susreću još i s improvizacijom u pjevanju, osamostaljuju se u radu kao bi, između ostalog, usavršili i nadogradili do sada usvojeno gradivo.


Ukoliko živite izvan Zagreba ili nemate dovoljno vremena, upišite nastavu na daljinu umjesto pohađanja u učionici! Ona obuhvaća gradivo prve godine učenja kojeg možete svladati u online tečaju s tutorom, bez tutora ili putem skype nastave. Više o tome saznajte slijedeći link.